Evia

EVIA nalazi se na oko 280 km od graničnog prelaza Evzoni, u pravcu ka Atini.Bogata flora i fauna, povoljni klimatski uslovi, bogata duga sezona, mnoštvo prelepih plaža i termalnih izvora čine Eviju jednom od najpopularnijih destinacija među Grcima. EDIPSOS je najstarija i najpoznatija banja u Grckoj, u kojoj jezastupljena kombinacija termalnih voda i mora.

 

 

 

HOTEL METROPOL

Nalazi se na 5 minuta hoda od gradske plaže u Edipsosu. Hotel nudi klimatizovane sobe s besplatnim bežičnim pristupom internetu i balkonom s pogledom na zaliv. Sve sobe poseduju TV i frizider i kupatilo sa tus kabinom.Doručak, uključujući topli i hladni, poslužuje se u hotelu. Restorani i prodavnice su na oko 3 minute hoda. Hotel poseduje parking ispred hotela.

    
 
    

SMENA 03.07.-13.07. 13.07.-23.07. 23.07.-02.08. 02.08.-12.08. 12.08.-22.08. 22.08.-01.09.
CENA            

 

U cenu aranžmana je uračunato:
•prevoz autobusom turističke klase (visokopodni sa klimom, audio-video opremom) na relacijama po programu,
•usluga na bazi 10 polupansiona: doručak slatko/slani samoposluživanje, večera u restoranu u neposrednoj blizini hotela.
•usluga pratioca grupe
•usluga servisa predstavnika agencije u Grčkoj
•na 10 platežnih 11-i je gratis i odnosi se na vodju grupe
•organizacioni i ostali troškovi aranžmana
•putno  zdravstveno osiguranje – za decu do 18 godina

 

U cenu aranžmana nije uračunato:
•Grupno međunarodno zdravstveno osiguranje – iznosi: za odrasle (preko 18 godina) – 1 eur dnevno
•Doplata za punpansion 5 evra po danu.

 

NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate:: gotovinski, ili čekovima građana u celosti – 7 dana pre korišćenja usluge ili  na rate do decembra 2015. Čekovi se deponuju 7 dana pre početka korišćenja usluge.

 

Program putovanja:

1.DAN- BEOGRAD

Polazak grupe u popodnevnim satima (parking preko puta Buvlje pijace ili sa mesta određenog u dogovoru sa grupom). Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju, sa usputnim zadržavanjem radi osveženja i odmora.

2. DAN- EDIPSOS

U jutarnjim časovima dolazak u Edipsos. Smeštaj u hotel „Metropol“. Večera. Noćenje.

3.-10. DAN – EDIPSOS

Usluga na bazi 10 polupansiona. Doručak/Večera. Noćenje. Tokom boravka slobodne aktivnosti.

11. DAN- BEOGRAD

Doručak. Nakon doručka napuštanje apartmana. Polazak za Srbiju u ranim popodnevnim satima.

12. DAN -BEOGRAD

Dolazak u Beograd ili na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima.

 

Putna isprava:

Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu. Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti kopiju pasoša. Za putnike, državljanine Srbije, koji poseduju crveni, biometrijski pasoš nije potrebna viza za Republiku Grčku. Putnici koji poseduju plave pasoše moraju individualno aplicirati za vizu u ambasadi Republike Grčke. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Saglasnost
- za maloletne osobe, neophodna je saglasnost roditelja za prelazak granice, koja glasi na vodju grupe (u slučaju da oba roditelja ne putuju) ili na jednog roditelja (u slučaju da jedan roditelj putuje sa detetom)